VENDÉGKÖNYV

Dátum: 2017.10.03

Feladó: Péter Erika

Tárgy: Köszönet

Kedves Hevesi Ágnes,Baby, Lőrincz L. Anna, Fitó Ica, Sustikné Marcsi, Kántor Zsolt, Samuné Terike és Ketykó István!
Nagyon köszönöm, hogy újra írtatok a vendégkönyvembe, örülök, hogy ismét értékes nyomot hagytatok nálam.
Remélem, hogy a többi elvesztett komment is rá(m)talál! Nagy szeretettel várom az új bejegyzéseket is.

Dátum: 2017.09.17

Feladó: Ketykó István

Tárgy: "Mert megérdemled" :) :)

Szervusz Erika!

Látod, ezért nem lehet az én saját Honlapomon semmihez hozzászólni. :)

Ám a tiéden én is beszólok: hadd szaporodjanak a szavak...

Dátum: 2017.09.15

Feladó: Samuné Ter

Tárgy: Csodálatos Erikám

Drága Erikám!
Hálát adok a Jóistennek, hogy én már akkor is megölelhettelek , szerethettekek amikor ovónéni voltál... Ismertelek, beszélgethettem veled őszintén a " viharok" idején is.. Csodáltakak, tiszteltek nagyon, amikor " felálltál" és Te osztottad a " mosoly" kártyát! Te tanítottál másokat mosolyogni. annyi nehézség, fájdalom után.
Egyszer csak, elkezdted kiírni magadból amit a lelkedbe és a szívedbe zártál. Fájdalom, életutad., gyermek... minden ami eddig zárva volt. Én aki értem, érzem a soraidat...Erikám csodálatos vagy❤️ Írtál, írtál... mosolyogtál , sok gyermek és felnőt szívét megéritettél soraiddal. Kedves soraidra sokan felfigyeltek. Most Te vagy sok ember Erikája, aki méltón kapta minden kozüntetését, elismeréseit!
Büszkén mondom el az ismerőseimnek, hogy milyen régen ismerlek ..
Legyen sok szép boldog napod, éved sok mosollyal. Ölellek Erikám

Dátum: 2017.09.15

Feladó: Kántor Zsolt

Tárgy: Újra megörvendeztettél

Ha melankolikus hangulat fog el, a honlapodra menekülök. A harmónia és az esztétikum világába. A töprengés és az életkedv itt egymásba szövődik. És csoda: a szerzői én és a cselekvő individuum, a praxis Péter Erikája egybevág. Nincs képmutatás. Az ágak valódi fák. S a vers levegőért kiált. Szinte érezni a mondatok kellemes leheletét. Értelmezi a lelket a Lét. Ez egy misszió. Érzelmi gondviselés. S közben hajlított fénnyé lesz a Szép.
Kántor Zsolt

Dátum: 2017.09.14

Feladó: Sustik Andrásné

Tárgy: A sikered

Kedves Erika!
Szívből gratulálok az elért sikereidhez. Nagyon nagy és boldogsággal teli utat tettél meg eddig. Kívánom, hogy ez az utad folytatódjon és nagyon sok örömöd legyen benne.
Üdvözöllek: Marcsi

Dátum: 2017.09.14

Feladó: Fitó Ica

Tárgy: Sietek pótolni, ami elveszett!

Drága Erika!
Az ozorai toronyesten végre kezembe kaphattam a kötetedet, még pedig úgy, hogy - bár megvásárolni akartam, de - megajándékoztál vele. A nyáron volt lehetőségem elolvasni. Ahogy letettem a kötetet, úgy éreztem, nagyon szeretnélek megölelni. és gép közelbe kerülve, mindjárt írtam neked a facén. A következőt:
"Drága Kiscsillagom! Nem tudom, hol vagy, mit csinálsz, de szeretnék küldeni neked egy nagy-nagy ölelést! Ennél többre most nem vagyok képes, tele a szemem könnyel, zaklatott vagyok, fel kell dolgoznom mindazt, amit olvastam. Őszinte elismerésem, tiszteletem "
Mára leülepedtek bennem az olvasottak.
Amit most mondhatok, az csak az elismerés hangja. Mint regény, nagyon tetszik! Egy kislány hányatott gyermek kora, ami mégis szép és tartalmas, mert a nagyszülők mindig ott voltak a szeretetükkel. Amíg voltak. A diáklány iskolaváltásai, a lelki törések, majd a párválasztás, ami jól indult, de sajnos az alkohol megváltoztatta Gergő jellemét, s ez Gáborka megérkezése után sem változott, mind nagyon fordulatossá teszik a történetet. Annának szerencsére volt barátnője, és édesanyjáék is mellette voltak. Szüksége is volt erre, mert a házasság egyre csak romlott, s már nem lehetett megmenteni. Gáborka csodás ajándék Annának, és az új társ mindenben mellette, már, már happy end. De a élet, a nagy rendező, keményen közbeszól ismét. HIába a szeretet, hiába a segítség, Gábor élete nem alakul jól. Majd Anna átéli a legnagyobb fájdalmat, mit egy anya átélhet. De ő ismét feláll, Szabolcs, a lelki társa mellette van, segíti őt. Akkor is, amikor meg kell küzdenie a mindenki által rettegett kórral. Együtt sikerült!
S most a regény írójáról, akit nagyon nagyra becsülök!
Erikám, tudom, szíved, lelked beletetted ebbe a regénybe, és őszintén kinyitottad előttünk minden rejtett szorongásod, minden örömöd és bánatod. Életed örömteli és fájdalmas pillanatait ismét át kellett élned, mikor megírtad. Biztosan megszenvedted.
De ezzel példát adtál és adsz minden nap nekünk az olvasóknak, hogy igenis fel lehet és fel is kell állni minden nehéz helyzetből. S annyira igaz az is, hogy ha egyszer becsukódik egy ajtó, mindig van egy másik, ami kinyílik. Ismert és elismert költőnő vagy, akinek verseiből sugárzik a szeretet, s aki
nem csak ír, de sokat tesz azért, hogy a versek eljussanak azokhoz, akiknek írtad, a gyerekekhez!
" Óvónő voltál harminc éve, de lélekben ma is az vagy, még pedig olyan óvónő, aki nem csak gyerekeket, de felnőtteket is tanít életével, személyes példamutatásával
Köszönöm az élményt, köszönöm a barátságod!
PuszIcu

Dátum: 2017.09.14

Feladó: Lőrinczi L. Anna

Tárgy: ...

Drága Erika!
Sokszor jártam erre, munkásságod csodálója vagyok!
Barátságod nagyon sokat jelent. Gratulálok a megérdemelt sikerekhez.
Szeretettel ölellek: Anna <3 <3

Dátum: 2017.09.13

Feladó: Baby

Tárgy: Ave

Tesókám cuppantalak <3

Dátum: 2017.09.13

Feladó: Hevesi Ágnes

Tárgy: Volt óvodása

Kedves Erika néni!

Örülök és gratulálok a sok szép vershez,könyvhöz,amit megírt,kiadott! Sok gyermek tanulhatott és tanulhat a mai napig Öntől,többek között én is,amit köszönök!
Remélem sok kicsi és felnőtt gyermek örül annak,hogy ismerheti Önt és a műveit,én roppant büszke vagyok erre!
További sok sikert,boldogságot,egészséget,kitartást kívánok!

Dátum: 2017.09.05

Feladó: pistuka

Tárgy: csak ámulok...

szép és tartalmas oldal ,gratulálok, további sok sikert és jó egészséget kívánok!

Tételek: 91 - 100 ból 101
<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>

Új hozzászólás hozzáadása